Duizend vrouwen in een theaterstuk

Afgelopen week portretteerde ik powervrouwen die mee doen aan het theaterstuk Stille Heldinnen Disco XL. Waar zeker duizend (maar liever nog meer) vrouwen aan mee doen!

Het Rotterdams wijktheater maakt theatervoorstellingen mét, dóór en vóór mensen uit maatschappelijke groeperingen die niet vanzelfsprekend met theater in aanraking komen.

Een van de projecten is: Women Connected. Vrouwen afkomstig uit verschillende landen, maar wonend in Rotterdam, vertellen hun verhaal in theatervoorstellingen.

Op internationale vrouwendag 2019 komt daar de Stille Heldinnen Disco XL uit voort. Een prachtig initiatief waar meer dan duizend vrouwen aan mee gaan spelen!

0?e=1559174400&v=beta&t=IqoQ uvp4sHx89TkJMdoFUzVers Yz0JSHM tAAa25Y - Women Connected

Portret Fotografie

Als vrouwelijke portret fotograaf doe ik daar op mijn manier aan mee. Deze week fotografeer ik de portretten die gebruikt worden voor de campagne.
Ontzettend genieten om deze vrouwen, soms met ietwat schroom, voor mijn lens te mogen krijgen. Aangemoedigd door hun mede spelers, stelen ze de show en vervolgens mijn hart. Door middel van traditionele dansen, prachtige kleding, en culturele tradities is ieder portret uniek en vertelt ieder persoon haar eigen verhaal

Wil je ook een spontane portretfoto voor jouw bedrijf neem dan contact met mij op!

180306 woman connected 2018 ©Grasshopperstudios 16599 940x325 - Women Connected