Verkeerde tijd, verkeerde plaats… Altijd leuk een fotoshoot op locatie.

Als ik kom aanrijden zie ik het meteen. Verkeerde tijd, verkeerde plaats…altijd leuk een fotoshoot op locatie. De zon staat zo dat hij recht in de ogen schijnt van de geportretteerde: Knijpogen. Niet sexy. 

Ik kijk omhoog, opzoek naar de zon. Die draait precies de verkeerde kant op. Of course 🙄. De locatie is perfect gekozen maar niet om 09:00.

Dan zie ik het bankje. Ik kijk de artdirector aan. Geef hem een scherm in handen. “Ga daar maar staan” 
Twee uur lang hield hij het scherm omhoog. Steeds een stukje hoger. Pal voor de zon. 

Dááág knijpogen. 

Ohja, voor de goede orde: De prullenbak staat natuurlijk niet in beeld 😉

Tip:
Heb jij nou een buitenlocatie op het oog voor je fotoshoot. Check enkele dagen voor de fotoshoot of de situatie niet veranderd is. En nu je er toch bent: Kijk omhoog, waar staat de zon, hoe draait hij. Pas je planning hier op aan.

Blog #21

Volgende case

Blog #19

Je las een blog van mij- Joke Schut

Ik fotografeer voor magazines en maatschappelijke organisaties die opzoek zijn naar frisse, vrolijke, verhalende portretfotografie. Wie ik verder ben? Dat ontdek je hier. 

Inspiratie opdoen

Portretfotografie – Ideaal voor magazines, blogs en employer branding sites. 
Reportage fotografie – Handig voor je websites, socials en blogs.