Fotografie gedrukt in het magazine. Ziet het er goed uit?

We zijn 1,5 maand verder. Het – voor mij nieuwe – gezondNU magazine waar ik voor fotografeer valt op de mat. Direct door naar pagina 39. Ziet alles er goed uit?

Het papier is mat. Mat zuigt. Niet zuigen van lelijk. Maar zuigen aan de inkt.

Van tevoren moet ik daar rekening mee houden: voldoende contrast. Genoeg zwart in het beeld. Iets aan de lichte kant afleveren zodat de frisse uitstraling blijft. Als professioneel fotograaf weet ik ongeveer wat ik moet doen, maar helemaal zeker ben je nooit en dus blijft het spannend.

Trots kijk ik naar de fotografie. Het is fris, verrassend en vrolijk. De foto ademt het buiten leven, precies wat het GezondNu magazine graag heeft.

Ja, ik wil ook fris, verrassend, vrolijke fotografie!

Aanvragen mogelijkheden
Blog #13

Volgende case

Blog #11