Portret decorbouwer Ro Theater

Joke Schut (1988) portretfotograaf. Naast mijn werk in opdracht voor magazines en bedrijven fotografeer ik ook graag persoonlijke projecten. En soms, is in opdracht werken zó leuk dat het als vrijwerk voelt. Voor de Rotterdam UitAgenda fotografeerde ik twee jaar lang mensen die achter de schermen of buiten de spotlight iets bijdragen aan de kunst en cultuur scene van Rotterdam

Voor een nieuw theaterstuk: Sneeuw Op Komst, moet het heel hard gaan stormen. “De hele zaal moet onder de sneeuw komen, en we gaan het in het theater heel koud maken”

David van der Wees bouwt is decorbouwer en bouwt voor dit theaterstuk een sneeuwmachine. De machine werkt op dit moment nog niet perfect, maar met een beetje schudden aan de bak kreeg het ingebouwde ventilatortje grip op de sneeuwpapiertjes in al snel sneeuwde het in het rond. 

Een goede portretfoto dwarrelt niet naar beneden, zoals de sneeuw in deze foto, maar blijft hangen en laat een blijvende indruk achter. Ook zo’n portretfoto bemachtigen? Neem dan contact op met mij via info@jokeschut.nl. Ook andere artikelen lezen? Kijk eens op mijn linkedIn

Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met de super schrijfster Laura van Mourik. Tegenwoordig schrijf ik ook over mijn fotografie op LinkedIn ook leuk om daar te lezen.

Screenshot 2019 03 12 at 19.00.01 940x700 - Portret decorbouwer Ro Theater