Het mens achter de camera

Met deze kinderfoto vergooi ik meteen al mijn kansen om nog indruk op jou te maken: Leuker dan dit wordt het natuurlijk nóóit. Ik duik dus maar meteen diep in de zware materie:

Vanuit Amsterdam werk ik als professioneel portretfotograaf voor reclamebureaus, magazines en andere leuke bedrijven. Je kunt me vragen voor portretfoto’s en fotoreportages die er fris, verrassend en vrolijk uit moeten zien.

Voor alle opdrachten kom ik naar jou toe. Oók als dat buiten de ring van Amsterdam is 😉.

Ik maak portretten op locatie. Zo vertelt elke foto een verhaal. Of dat nou voor de blogpagina, de maandelijkse rubriek in het magazine of voor jullie nieuwste billboard campagne is.

Eerder zorgde ik al voor de fotografie van Parnassia, Lieven de Key en Erasmus MC. Stuk voor stuk mooie bedrijven die de wereld een betere plek maken. Maar ook de redactionele fotografie voor GezondNu en Rotterdam Uitagenda zijn een traktatie voor je ogen. 
 
De verhalen achter de fotoshoots vind je op mijn LinkedIn. Zo vertel ik je over de fotoshoot met Gerard Spong en zijn keffer en over de keer dat ik mijn fotolampen vergeten was. Lachen jôh, achteraf gezien dan.  

Zelfportret van portretfotograaf Joke Schut.

Jubel-Opdrachten

In 2009 beloofde ik mijzelf dat ik alleen nog maar dingen doe waar ik blij van word. 
Gevolg is dat ik nu dans op rolschaatsen én alleen fotografeer voor klanten waar ik een YEAHH gevoel bij krijg. Én daar wordt jij ook weer blij van.

Want, een blije fotograaf levert nou eenmaal beter werk af, echt waar. 

Het jubel-opdracht-suggestie-rijtje:

– Fotografie van oma’tjes die steunkousen aankrijgen met hulp van zorgmedewerkers. 
– Portretfotografie van trotse koppies op de sociale werkplaats.
– Een fotoreportage bij het eerste ochtendgloren over hoe het gesteld is met de Zeeuwse-mossel.

In de winter een open water zwemster portretteren en op 135 meter hoogte de glazenwasser van de Euromast fotograferen zijn dingen die ik al van mijn bucketlist kan afvinken. Maar ik zeg absoluut JA tegen dit soort uitdagende verzoekjes. 

Fotografie over én voor mens, milieu en diervriendelijke projecten, dáárvoor pak ik met liefde mijn camera op.

Past jouw dienst niet in dit jubel-lijstje?
En ben je er tóch van overtuigd dat ik met jouw wil samenwerken. Mail me, dan kijken we of ik nog steeds die ruggengraat heb om nee te zeggen. 

Tip: Ik ben gek op noga.  

Ik hoor thuis in dit jubelrijtje

Sociaal doen? Vind ik leuk!