Het mens achter de camera

Met deze kinderfoto vergooi ik meteen al mijn kansen om nog indruk op jou te maken: Leuker dan dit wordt het natuurlijk nóóit. Ik duik dus maar meteen diep in de zware materie:

Vanuit Amsterdam werk ik als professioneel portretfotograaf voor reclamebureau’s, magazines en andere leuke bedrijven. Je kunt me vragen voor portretfoto’s en fotoreportages die er fris, verrassend en vrolijk uit moeten zien.

Voor alle opdrachten kom ik naar jou toe. Oók als dat buiten de ring is 😉.

Ik maak een portret van je op locatie. Zo vertelt elke foto een verhaal. Jouw verhaal. Of dat nou voor de blogpagina, de maandelijkse rubriek in het magazine of het zakelijke portret van het hele team is. 

Eerder zorgde ik al voor de fotografie van Parnassia, Lieven de Key en Erasmus MC. Stuk voor stuk mooie bedrijven die de wereld een betere plek maken. Maar ook de redactionele fotografie voor GezondNu en Rotterdam Uitagenda zijn een traktatie voor je ogen. 
 
De verhalen achter de fotoshoots vind je op mijn LinkedIn. Zo vertel ik je over de fotoshoot met Gerard Spong en zijn keffer en over de keer dat ik mijn fotolampen vergeten was. Lachen jôh, achteraf gezien dan.  

Zelfportret van portretfotograaf Joke Schut.

Op de hoogte blijven? Volg mijn socials.