Flapvoets rock ik de fotoshoot

Ik sta voor de grote grijze kast in de werkkamer en pak mijn cameraspullen in. Snel nog even douchen. Een leuke blouse, broek en sneakers aan, een borstel door mijn haar en ik ben klaar. Wel zo fijn om een beetje goed gekleed aan te komen.

Bepakt en bezakt stap ik op de fiets. Pfoe, het is warm vandaag. Met rode wangen van het fietsen bel ik aan. Van mijn look is al niet veel meer over.

Als het hek opent, reageert de aannemer meteen: “Nou wijffie, we zullen wel voor schoenen moeten kijken, want met die gympies kom je het terrein niet op.”

Ik kijk naar beneden en inspecteer mijn zorgvuldig uitgekozen schoenen. “Jaaaa tuuuurlijk, snap ik helemaal,” reageer ik vol begrip. “Maatje 36, heb je dat?”

Op zijn beurt kijkt hij nu naar mijn voeten. “Ehhh..”

Ik schiet in de lach met dit bijltje heb ik vaker gehakt. “Heb je anders een maatje 46, dan ga ik met mijn eigen schoenen aan erin?”
Hij geeft me de schoenen, en ook nog een mooie gele helm. Ik voel me als Alfred Jodocus Kwak die in zijn grote klomp het klusje gaat klaren. Het idee dat ik er nog enigszins plausibel uitzie laat ik varen.

Flap.

Flap.

Flap.

Flapvoets en met opgeheven hoofd loop ik het terrein op. Ik ‘own’ deze look.

Blog #2

Volgende case

Naar overzicht