Publication

Project date

Portfolio

Head over Wheels

2022

Campaign

Opdracht

Head over wheels is een internationale rolschaatscrew. Vanuit Amsterdam zwieren ze op 8 wielen tijdens dans en bedrijfs evenementen. Voor de website en hun socialmedia fotografeerde we actie en portret foto’s waarmee ze zichzelf écht op de kaart zetten.

Rollerskating

The zero, Downtown, plowpose, grapevine sinds het voorjaar van 2021 komen de rolschaats danstermen mij om de oren vliegen.
Met vallen en opstaan (Letterlijk bedoelt) probeer ik dit onder de knie te krijgen. Om mij heen zwierde de crew van Head over wheels om mij heen alsof het niets is. Ik die wat dat betreft slecht ik meer en meer geïnspireerd door de dansers die alles er zo eenvoudig en soepel uit laten zien. Dit wil ik ook! Al snel heb ik een heuze verslaving te pakken. Vier dagen in de week minstens twee uur per dag rol ik op acht wielen door Amsterdam.

Rollerskate dance crew

In de winter van 2022 besluiten negen van deze doorgewinterde rolschaatsers in Amsterdam een rollerskate dance crew te vormen. Al snel worden de eerste shows geboekt en is het tijd om zichzelf professioneel te presenteren. 

Als ik uithijg op de bank, met de wielen nog onder mijn voeten hoor ik van het plan voor de website en hun socialmedia. Een uur later staat het plan voor de fotoshoot. 

De foto’s moeten Amsterdam ademen en tegelijkertijd sprankelend, stoer en kleurrijk zijn. Check. Op mijn lijf geschreven deze fotoshoot. 

Parnassia

Volgende case

Bibliotheek Campagne & Reportagefotografie
Klant voor de Bibliotheek in Uithoorn.

Roll and click

Yes! Zet ons team ook zo knallend op beeld